Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva (2-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Sochi het zondag 10 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Stanislav Vasilyev geëindigd in een 2-3 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Mostovoy, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Mevlja zorgde ervoor dat CSKA Moskva op 1-1 kwam te staan in de 16e minuut. Door een benutte penalty kwam Sochi vervolgens op 2-1. Het was D. Poloz die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Oblyakov de 2-2 maakte voor CSKA Moskva. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk CSKA Moskva dat in de 55e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Chalov de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stanislav Vasilyev en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE Sochi - CSKA Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Mostovoy Sochi 1-0
16' Eigen doelpunt CSKA Moskva Eigen doelpunt M. Mevlja CSKA Moskva 1-1
18' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
21' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Karpov CSKA Moskva
48' Penalty Sochi Penalty D. Poloz Sochi 2-1
52' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 2-2
52' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Dzhanaev Sochi
55' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 2-3
58' Wissel CSKA Moskva Wissel Z. Sarlija voor V. Karpov CSKA Moskva
59' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Lagator Sochi
60' Wissel Sochi Wissel P. Shakuro voor E. Nabiullin Sochi
68' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor C. Noboa Sochi
71' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
74' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
79' Wissel Sochi Wissel N. Zabolotnyi voor I. Miladinovic Sochi
85' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor N. Vlasic CSKA Moskva
87' Gele kaart Sochi Gele kaart voor F. Kudryashov Sochi
92' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Bistrovic CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - CSKA Moskva
Opstellingen Sochi - CSKA Moskva
De opstellingen van Sochi en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Alexander Tochilin
Formatie 3-4-2-1
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Sochi - CSKA Moskva

Sochi en CSKA Moskva treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Vasilyev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 11 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sochi 0
Winst CSKA Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 5e plaats.