Nabeschouwing Sochi - Ufa (0-0) || Russische Premier League

Zondag 4 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Russische Premier League neemt Sochi het zondag 4 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Ufa (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Sochi en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sochi en Ufa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Ufa kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Sukhoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Ufa
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
140
113
Gevaarlijke aanvallen
51
34
Passes
571
394
Overtredingen
12
17
Buitenspel
2
3
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Sochi - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Sochi Gele kaart voor F. Kudryashov Sochi
41' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Miladinovic Sochi
62' Wissel Sochi Wissel A. Karapetyan voor E. Pesegov Sochi
71' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor Sly Ufa
73' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Fomin Ufa
78' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor A. Kozlov Ufa
83' Wissel Sochi Wissel V. Obukhov voor D. Poloz Sochi
85' Wissel Sochi Wissel D. Lagator voor Y. Kazaev Sochi
86' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor O. Thill Ufa
91' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Belenov Ufa
Opstellingen Sochi - Ufa
De opstellingen van Sochi en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Tomarov
Voorbeschouwing Sochi - Ufa

Sochi en Ufa treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sochi en Ufa elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 0
Winst Ufa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sochi - Ufa Opstelling Sochi Opstelling Ufa Live Sochi - Ufa Live Sochi - Ufa kijken Sochi - Ufa kijken Live Sochi - Ufa stream Sochi - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Ufa Uitslag Sochi - Ufa Statistieken Sochi - Ufa Russische Premier League 2019/2020 Sochi - Ufa wedden Sochi - Ufa gokken Sochi - Ufa Unibet