Nabeschouwing Tambov - Dinamo Moskva (0-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het zaterdag 24 augustus 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Spartak in Tambov.

Via de Tambov - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Dinamo Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Igor Panin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Philipp, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Panchenko op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva.

LIVE Tambov - Dinamo Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Tambov Gele kaart voor Ade Tambov
41' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt M. Philipp met assist van Joaozinho Dinamo Moskva 0-1
43' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Cabore Dinamo Moskva
46' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor K. Appaev Tambov
46' Wissel Tambov Wissel M. Kostyukov voor I. Markelov Tambov
57' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Gogoua Tambov
72' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor C. NJie Dinamo Moskva
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor M. Philipp Dinamo Moskva
77' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor A. Kilin Tambov
80' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Panchenko met assist van V. Grulev Dinamo Moskva 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Dinamo Moskva
Opstellingen Tambov - Dinamo Moskva
De opstellingen van Tambov en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tambov - Dinamo Moskva

Tambov en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Dinamo Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Tambov 0
Winst Dinamo Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 14e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 13e plaats.