Nabeschouwing Tambov - Krasnodar (0-2) || Russische Premier League

Zaterdag 17 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Tambov het zaterdag 17 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Tambov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Krasnodar (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Krasnodar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Wanderson. Krasnodar vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Utkin op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Tambov - Krasnodar
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
4
1
Aanvallen
89
109
Gevaarlijke aanvallen
38
31
Overtredingen
16
14
Buitenspel
1
0
Corners
3
9
Wissels
3
4
LIVE Tambov - Krasnodar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Wanderson Krasnodar 0-1
11' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
15' Gele kaart Tambov Gele kaart voor P. Karasev Tambov
46' Wissel Tambov Wissel K. Appaev voor K. Mamtov Tambov
46' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor S. Petrov Krasnodar
62' Wissel Tambov Wissel Benito voor O. Chernyshov Tambov
65' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor K. Olsson Krasnodar
75' Wissel Tambov Wissel K. Khosonov voor M. Kostyukov Tambov
77' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor I. Ignatjev Krasnodar
77' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
78' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Utkin Krasnodar 0-2
81' Gele kaart Tambov Gele kaart voor Benito Tambov
82' Gele kaart Tambov Gele kaart voor K. Khosonov Tambov
Opstellingen Tambov - Krasnodar
De opstellingen van Tambov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Tambov - Krasnodar

Tambov en Krasnodar treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Tambov 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 12e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tambov - Krasnodar Opstelling Tambov Opstelling Krasnodar Live Tambov - Krasnodar Live Tambov - Krasnodar kijken Tambov - Krasnodar kijken Live Tambov - Krasnodar stream Tambov - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Tambov - Krasnodar Uitslag Tambov - Krasnodar Statistieken Tambov - Krasnodar Russische Premier League 2019/2020 Tambov - Krasnodar wedden Tambov - Krasnodar gokken Tambov - Krasnodar Unibet