Voorbeschouwing Tambov - Ural (0-0) || Russische Premier League

Zaterdag 19 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Tambov het zaterdag 19 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Tambov - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Tambov - Ural 0-0

Vanaf zaterdag 19 oktober 2019 om 13:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Tambov - Ural volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 22 uur, 51 minuten en 15 seconden.

Opstellingen Tambov - Ural

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tambov - Ural

Tambov en Ural treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Tambov 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 16e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Tambov - Ural Opstelling Tambov Opstelling Ural Live Tambov - Ural Live Tambov - Ural kijken Tambov - Ural kijken Live Tambov - Ural stream Tambov - Ural Fox Sports Nabeschouwing Tambov - Ural Uitslag Tambov - Ural Statistieken Tambov - Ural Russische Premier League 2019/2020 Tambov - Ural wedden Tambov - Ural gokken Tambov - Ural Unibet