Nabeschouwing Ufa - Krasnodar (2-3) || Russische Premier League

Zaterdag 20 juli 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Ufa het zaterdag 20 juli 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Zvezda in Ufa.

Via de Ufa - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Krasnodar (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 2-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. Carp, waarmee Ufa met 1-0 de leiding nam. Ufa vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Tabidze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Krasnodar de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Y. Namli.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Vilhena de 2-2 maakte voor Krasnodar. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 86e werkte J. Tabidze de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Eskov bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Krasnodar
Goals
2
3
Balbezit
25%
75%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
24
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
67
121
Gevaarlijke aanvallen
39
64
Passes
206
614
Overtredingen
11
14
Buitenspel
3
1
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Ufa - Krasnodar 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
29' Doelpunt Ufa Doelpunt C. Carp met assist van A. Kozlov Ufa 1-0
40' Doelpunt Ufa Doelpunt J. Tabidze met assist van O. Thill Ufa 2-0
52' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Y. Namli Krasnodar 2-1
54' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
65' Gele kaart Ufa Gele kaart voor Sly Ufa
66' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor K. Olsson Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Y. Namli Krasnodar
72' Wissel Ufa Wissel D. Sysuev voor A. Kozlov Ufa
76' Doelpunt Krasnodar Doelpunt T. Vilhena met assist van R. Kambolov Krasnodar 2-2
83' Wissel Ufa Wissel A. Zaseev voor C. Carp Ufa
84' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor O. Thill Ufa
86' Eigen doelpunt Krasnodar Eigen doelpunt J. Tabidze Krasnodar 2-3
87' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
90' Wissel Krasnodar Wissel J. Fjoluson voor T. Vilhena Krasnodar
Opstellingen Ufa - Krasnodar
De opstellingen van Ufa en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Tomarov
Voorbeschouwing Ufa - Krasnodar

Ufa en Krasnodar treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ufa en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ufa - Krasnodar Opstelling Ufa Opstelling Krasnodar Live Ufa - Krasnodar Live Ufa - Krasnodar kijken Ufa - Krasnodar kijken Live Ufa - Krasnodar stream Ufa - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Krasnodar Uitslag Ufa - Krasnodar Statistieken Ufa - Krasnodar Russische Premier League 2019/2020 Ufa - Krasnodar wedden Ufa - Krasnodar gokken Ufa - Krasnodar Unibet