Nabeschouwing Ufa - Orenburg (1-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 10:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ufa het zaterdag 31 augustus 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Orenburg (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Igor Panin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. Đ. Despotović maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Orenburg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 46e minuut kreeg A. Putsko van Ufa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ufa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 53e minuut kreeg V. Shakhov van Orenburg voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Orenburg de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte G. Zotov de voorsprong door in de 66e minuut de 0-2 te scoren voor Orenburg. In de 68e was het Ufa dat op voorsprong kwam te staan na een goal van V. Krotov.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Igor Panin, waardoor Orenburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ufa - Orenburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
22' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Shakhov Orenburg
39' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Putsko Ufa
40' Penalty Orenburg Penalty Đ. Despotović Orenburg 0-1
45' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
46' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor A. Putsko Ufa
53' Tweede gele kaart Orenburg Tweede gele kaart voor V. Shakhov Orenburg
60' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor N. Giorgobiani Ufa
60' Wissel Ufa Wissel O. Thill voor D. Emelyanov Ufa
62' Wissel Orenburg Wissel M. Sivakov voor J. Fameyeh Orenburg
66' Doelpunt Orenburg Doelpunt G. Zotov met assist van D. Miškić Orenburg 0-2
68' Doelpunt Ufa Doelpunt V. Krotov met assist van O. Thill Ufa 1-2
71' Wissel Orenburg Wissel S. Kozlov voor G. Zotov Orenburg
72' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor L. Bizjak Ufa
91' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Afonin Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Orenburg
Opstellingen Ufa - Orenburg
De opstellingen van Ufa en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Orenburg

Ufa en Orenburg treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ufa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 1
Winst Orenburg 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 8e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 16e plaats.