Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva (0-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 10:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het zondag 29 september 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 0-3 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door H. Magnusson, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sigurdsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee J. Bijol zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

CSKA Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 76e minuut, die werd genomen door F. Chalov. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kukuyan, waardoor CSKA Moskva dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - CSKA Moskva 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt H. Magnusson met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 0-1
46' Wissel Ural Wissel E. Bicfalvi voor A. Panyukov Ural
53' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
57' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van M. Fernandes CSKA Moskva 0-2
61' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
65' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Bijol met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 0-3
67' Wissel Ural Wissel M. Kucharczyk voor N. Dimitrov Ural
69' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor N. Vlasic CSKA Moskva
76' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Emeljanov Ural
76' Penalty gemist CSKA Moskva Penalty gemist F. Chalov CSKA Moskva
79' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor A. Egorychev Ural
79' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor I. Akhmetov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - CSKA Moskva
Opstellingen Ural - CSKA Moskva
De opstellingen van Ural en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Coach Dmytro Parfenov
Formatie 3-1-4-2
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Ural - CSKA Moskva

Ural en CSKA Moskva treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 16 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 10 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ural. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ural 0
Winst CSKA Moskva 10
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 9e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.