Nabeschouwing Ural - Ufa (3-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 13 juli 2019 - 15:30 uur

Ural - Ufa

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het zaterdag 13 juli 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Ufa (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door E. Bicfalvi, waarmee Ural met 1-0 de leiding nam. Ural vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Bicfalvi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Ufa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Kozlov.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Ural vergroot nadat Y. Bavin de 3-1 wist te scoren. In de 86e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Ufa speler D. Fomin.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ural.

LIVE Ural - Ufa 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van O. El Kabir Ural 1-0
49' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van D. Kulakov Ural 2-0
58' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Sysuev Ufa
66' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor D. Sysuev Ufa
69' Wissel Ural Wissel V. Iljin voor A. Panyukov Ural
72' Wissel Ufa Wissel O. Thill voor C. Carp Ufa
77' Doelpunt Ufa Doelpunt A. Kozlov Ufa 2-1
80' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor A. Aliev Ufa
80' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor O. El Kabir Ural
81' Doelpunt Ural Doelpunt Y. Bavin met assist van V. Iljin Ural 3-1
86' Penalty Ufa Penalty D. Fomin Ufa 3-2
90' Wissel Ural Wissel A. Fidler voor A. Egorychev Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Ufa
Opstellingen Ural - Ufa
De opstellingen van Ural en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Dmytro Parfenov
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Tomarov
Voorbeschouwing Ural - Ufa

Ural en Ufa treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Ural favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.