Nabeschouwing Zenit - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het zaterdag 3 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Krasnodar (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Zenit en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Santos zette Krasnodar op een 0-1 voorsprong in de 80e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat Zenit het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk A. Dzyuba die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Zenit - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Zhirkov Zenit
28' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
36' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
53' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
57' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor R. Cabella Krasnodar
60' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor Y. Namli Krasnodar
61' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
69' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor S. Driussi Zenit
72' Wissel Zenit Wissel Malcom voor A. Sutormin Zenit
78' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor S. Petrov Krasnodar
80' Eigen doelpunt Krasnodar Eigen doelpunt D. Santos Krasnodar 0-1
86' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor Y. Zhirkov Zenit
89' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
93' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van S. Azmoun Zenit 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Krasnodar
Opstellingen Zenit - Krasnodar
De opstellingen van Zenit en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Krasnodar

Zenit en Krasnodar treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 10
Winst Krasnodar 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 4e plaats.