Nabeschouwing Zenit - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League

Zaterdag 3 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het zaterdag 3 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Gazprom Arena in St. Petersburg.

Via de Zenit - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Krasnodar (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Zenit en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Santos zette Krasnodar op een 0-1 voorsprong in de 80e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat Zenit het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk A. Dzyuba die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Krasnodar
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
120
107
Gevaarlijke aanvallen
71
37
Passes
448
414
Overtredingen
11
22
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Zenit - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Zhirkov Zenit
28' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
36' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
53' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
57' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor R. Cabella Krasnodar
60' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor Y. Namli Krasnodar
61' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
69' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor S. Driussi Zenit
72' Wissel Zenit Wissel Malcom voor A. Sutormin Zenit
78' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor S. Petrov Krasnodar
80' Eigen doelpunt Krasnodar Eigen doelpunt D. Santos Krasnodar 0-1
86' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor Y. Zhirkov Zenit
89' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
93' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van S. Azmoun Zenit 1-1
Opstellingen Zenit - Krasnodar
De opstellingen van Zenit en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Krasnodar

Zenit en Krasnodar treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zenit - Krasnodar Opstelling Zenit Opstelling Krasnodar Live Zenit - Krasnodar Live Zenit - Krasnodar kijken Zenit - Krasnodar kijken Live Zenit - Krasnodar stream Zenit - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Krasnodar Uitslag Zenit - Krasnodar Statistieken Zenit - Krasnodar Russische Premier League 2019/2020 Zenit - Krasnodar wedden Zenit - Krasnodar gokken Zenit - Krasnodar Unibet