Nabeschouwing Zenit - Tambov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 14 juli 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het zondag 14 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Tambov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Tambov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Erokhin, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Dzyuba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Tambov de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via O. B. Muyiwa. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tambov kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor Zenit dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zenit - Tambov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van Y. Zhirkov Zenit 1-0
48' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van S. Driussi Zenit 2-0
53' Wissel Tambov Wissel M. Kostyukov voor K. Mamtov Tambov
56' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor A. Kilin Tambov
60' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
66' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor A. Erokhin Zenit
71' Doelpunt Tambov Doelpunt O. B. Muyiwa Tambov 2-1
74' Wissel Zenit Wissel W. Barrios voor Y. Zhirkov Zenit
74' Wissel Tambov Wissel V. Kulik voor I. Markelov Tambov
80' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
80' Gele kaart Tambov Gele kaart voor K. Appaev Tambov
88' Wissel Zenit Wissel E. Rigoni voor S. Azmoun Zenit
88' Gele kaart Tambov Gele kaart voor S. Takazov Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Tambov
Opstellingen Zenit - Tambov
De opstellingen van Zenit en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tambov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Zenit - Tambov

Zenit en Tambov treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Zenit en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.