Nabeschouwing Zenit - Ural (7-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 maart 2020 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het zaterdag 14 maart 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Ural (7-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Ural is geëindigd in een 7-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Dzyuba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee S. Azmoun zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zenit geen gas terug, waardoor in de 27e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Malcom. De 5-0 voor Zenit volgde even later in de 61e minuut nadat S. Azmoun namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 65e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Ural speler A. Panyukov. Vervolgens was de beurt weer aan Zenit om te scoren. In de 69e minuut zette S. Driussi de stand op 6-1 in het voordeel van Zenit. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Zenit. Het was A. Dzyuba die in de 72e minuut de stand op 7-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 7-1 stand in het voordeel van Zenit.

LIVE Zenit - Ural 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van M. Ozdoev Zenit 1-0
12' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba Zenit 2-0
15' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun Zenit 3-0
27' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom met assist van D. Santos Zenit 4-0
46' Wissel Zenit Wissel L. Musaev voor Y. Zhirkov Zenit
46' Wissel Ural Wissel D. Polyakov voor M. Wilusz Ural
54' Wissel Ural Wissel A. Yusupov voor D. Efremov Ural
61' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van Malcom Zenit 5-0
62' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Kalinin Ural
65' Penalty Ural Penalty A. Panyukov Ural 5-1
67' Wissel Ural Wissel A. Shabolin voor N. Dimitrov Ural
69' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi met assist van S. Azmoun Zenit 6-1
72' Penalty Zenit Penalty A. Dzyuba Zenit 7-1
73' Wissel Zenit Wissel D. Shamkin voor M. Ozdoev Zenit
75' Gele kaart Zenit Gele kaart voor L. Musaev Zenit
80' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor Y. Rakitsky Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Ural
Opstellingen Zenit - Ural
De opstellingen van Zenit en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Zenit - Ural

Zenit en Ural treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 6 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Ural slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 12
Winst Ural 0
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 10e plaats.