Nabeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan' (2-4) || Russische Premier League 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Arsenal Tula het zaterdag 8 mei 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan' (2-4)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-4 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Khlusevich, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Arsenal Tula vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Djordjevic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut kreeg S. Tkachev van Arsenal Tula voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Arsenal Tula de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

D. Despotovic zette Rubin Kazan even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Kirill Levnikov toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat D. Makarov van Rubin Kazan de 2-2 maakte in de 59e minuut. Rubin Kazan kwam op voorsprong nadat C. Starfelt de 2-3 wist te maken na 66 minuten. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 89e minuut was het Rubin Kazan dat via M. Kostyukov de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kirill Levnikov bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Rubin Kazan'.

LIVE Arsenal Tula - Rubin Kazan' 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt D. Khlusevich met assist van S. Tkachev Arsenal Tula 1-0
28' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor S. Tkachev Arsenal Tula
32' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt L. Djordjevic met assist van D. Khlusevich Arsenal Tula 2-0
41' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Ignatjev voor L. Musaev Rubin Kazan
52' Tweede gele kaart Arsenal Tula Tweede gele kaart voor S. Tkachev Arsenal Tula
52' Penalty Rubin Kazan Penalty D. Despotovic Rubin Kazan 2-1
54' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Bakaev Rubin Kazan
59' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt D. Makarov met assist van S. Bakaev Rubin Kazan 2-2
61' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Sokol voor T. Burlak Arsenal Tula
62' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor L. Djordjevic Arsenal Tula
63' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Zuev Rubin Kazan
66' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt C. Starfelt met assist van D. Jevtic Rubin Kazan 2-3
74' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor S. Bakaev Rubin Kazan
77' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Panchenko voor E. Kangwa Arsenal Tula
77' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Panteleev voor G. Causic Arsenal Tula
79' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor G. Zotov Rubin Kazan
81' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor D. Khlusevich Arsenal Tula
87' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Lutsenko voor I. Konovalov Arsenal Tula
89' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt M. Kostyukov met assist van I. Ignatjev Rubin Kazan 2-4
90' Wissel Rubin Kazan Wissel F. Uremovic voor D. Makarov Rubin Kazan
95' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Rubin Kazan'
Opstellingen Arsenal Tula - Rubin Kazan'
De opstellingen van Arsenal Tula en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.