Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (3-2) || Russische Premier League 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Dinamo Moskva het zondag 16 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Dinamo Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door N. Tiknizyan, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Dinamo Moskva kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Grulev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette V. Grulev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Ejuke de 2-2 maakte voor CSKA Moskva. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Dinamo Moskva dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Zakharian de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kirill Levnikov bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Dinamo Moskva - CSKA Moskva 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Tiknizyan CSKA Moskva 0-1
30' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Vasin CSKA Moskva
32' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor G. Varela Dinamo Moskva
33' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Tiknizyan CSKA Moskva
43' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Neustadter Dinamo Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Karpov voor V. Vasin CSKA Moskva
62' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Sigurdsson voor A. Dzagoev CSKA Moskva
62' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor E. Bohinen CSKA Moskva
63' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor D. Lesovoy Dinamo Moskva
63' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor D. Fomin Dinamo Moskva
65' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt V. Grulev met assist van D. Skopintsev Dinamo Moskva 1-1
68' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
72' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt V. Grulev met assist van S. Szymanski Dinamo Moskva 2-1
77' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor F. Chalov CSKA Moskva
79' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt C. Ejuke met assist van K. Maradishvili CSKA Moskva 2-2
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel N. Komlichenko voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. Kabore voor S. Szymanski Dinamo Moskva
85' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor C. Kabore Dinamo Moskva
86' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Schennikov voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
89' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Zakharian Dinamo Moskva 3-2
94' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Schennikov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - CSKA Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Dinamo Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva

Dinamo Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 18 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 9
Winst CSKA Moskva 3
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 7e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 6e plaats.