Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (1-3) || Russische Premier League 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Rostov het zondag 16 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar.

Via de Rostov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 1-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door K. Olsson, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Y. Gazinskiy zorgde ervoor dat Rostov op 1-1 kwam te staan in de 49e minuut. In de 59e minuut zette M. Wanderson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam.

In de 92e minuut werd V. Karpin van Rostov met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rostov het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 98 minuten werd de voorsprong voor Krasnodar vergroot nadat K. Pantaleao de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Krasnodar.

LIVE Rostov - Krasnodar 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Folmer Rostov
13' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Chernov Krasnodar
30' Wissel Rostov Wissel A. Gigovic voor P. Mamaev Rostov
35' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Hashimoto Rostov
50' Doelpunt Krasnodar Doelpunt K. Olsson met assist van M. Wanderson Krasnodar 0-1
46' Wissel Rostov Wissel P. Almqvist voor K. Folmer Rostov
46' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Ionov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Ionov Krasnodar
49' Eigen doelpunt Rostov Eigen doelpunt Y. Gazinskiy Rostov 1-1
59' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Wanderson met assist van V. Claesson Krasnodar 1-2
66' Wissel Rostov Wissel D. Poloz voor K. Bayramyan Rostov
66' Wissel Rostov Wissel H. Aleesami voor D. Terentjev Rostov
68' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor M. Wanderson Krasnodar
82' Wissel Rostov Wissel V. Obukhov voor K. Hashimoto Rostov
83' Wissel Krasnodar Wissel K. Pantaleao voor Y. Gazinskiy Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor R. Cabella Krasnodar
89' Gele kaart Rostov Gele kaart voor V. Karpin Rostov
92' Rode kaart Rostov Rode kaart voor V. Karpin Rostov
98' Doelpunt Krasnodar Doelpunt K. Pantaleao Krasnodar 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Krasnodar
Opstellingen Rostov - Krasnodar
De opstellingen van Rostov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Rostov - Krasnodar

Rostov en Krasnodar treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 30 augustus 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 9 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rostov. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 1
Winst Krasnodar 9
Gelijkspel 11
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 9e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 11e plaats.