Nabeschouwing Spartak Moskva - Khimki (2-1) || Russische Premier League 2020/2021

Maandag 10 mei 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Spartak Moskva het maandag 10 mei 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Khimki (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Glushenkov, waarmee Khimki met 0-1 de leiding nam. In de 37e minuut moest M. Glushenkov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Vladislav Bezborodov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Khimki verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Spartak Moskva vervolgens op 1-1. Het was A. Sobolev die vanaf 11 meter wist te scoren in de 54e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Larsson namens Spartak Moskva in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Spartak Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Khimki 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Spartak Moskva
6' Gele kaart Khimki Gele kaart voor M. Glushenkov Khimki
14' Gele kaart Khimki Gele kaart voor S. Sebai Khimki
23' Gele kaart Khimki Gele kaart voor E. Danilkin Khimki
27' Doelpunt Khimki Doelpunt M. Glushenkov met assist van B. Idowu Khimki 0-1
37' Rode kaart Khimki Rode kaart voor M. Glushenkov Khimki
39' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor E. Ponce Spartak Moskva
41' Gele kaart Khimki Gele kaart voor K. Bozhenov Khimki
47' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Q. Promes voor E. Ponce Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel P. Maslov voor I. Kutepov Spartak Moskva
54' Penalty Spartak Moskva Penalty A. Sobolev Spartak Moskva 1-1
70' Wissel Khimki Wissel M. Konate voor S. Sebai Khimki
74' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Lantratov Khimki
81' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Hendrix voor A. Kral Spartak Moskva
89' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt J. Larsson met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 2-1
91' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor P. Maslov Spartak Moskva
92' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor J. Larsson Spartak Moskva
94' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor J. Larsson Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Khimki
Opstellingen Spartak Moskva - Khimki
De opstellingen van Spartak Moskva en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.