Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov (4-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt CSKA Moskva het zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rostov.

Via de CSKA Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 4-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. CSKA Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Fernandes. CSKA Moskva vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Gbamin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee I. Oblyakov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor CSKA Moskva in de 87e minuut, nadat I. Diveyev de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Rostov 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 1-0
10' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Gbamin met assist van M. Fernandes CSKA Moskva 2-0
52' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov met assist van C. Ejuke CSKA Moskva 3-0
56' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
61' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor D. Poloz Rostov
61' Wissel Rostov Wissel K. Folmer voor D. Sukhomlinov Rostov
61' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor V. Melekhin Rostov
73' Wissel Rostov Wissel S. Melnikov voor R. Tugarev Rostov
74' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Ushakov voor M. Mukhin CSKA Moskva
82' Wissel Rostov Wissel A. Ntumba voor N. Komlichenko Rostov
86' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor J. Gbamin CSKA Moskva
87' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Diveyev met assist van A. Zabolotnyi CSKA Moskva 4-0
90' Wissel CSKA Moskva Wissel H. Magnusson voor M. Fernandes CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Rostov
Opstellingen CSKA Moskva - Rostov
De opstellingen van CSKA Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Alexei Berezutski
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Rostov

CSKA Moskva en Rostov treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 10
Winst Rostov 6
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 9e plaats.