Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt CSKA Moskva het zaterdag 7 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sochi.

Via de CSKA Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Makarchuk, waarmee Sochi met 0-1 de leiding nam. In de 92e minuut moest I. Akhmetov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Vladislav Bezborodov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest CSKA Moskva verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sochi.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Sochi
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
1
5
Passes
509
468
Overtredingen
12
11
Buitenspel
3
4
Corners
5
5
LIVE CSKA Moskva - Sochi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Makarchuk met assist van Joaozinho Sochi 0-1
27' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Popov Sochi
27' Wissel Sochi Wissel G. Melkadze voor I. Popov Sochi
36' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Gbamin CSKA Moskva
56' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Adamov Sochi
57' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Drkusic Sochi
58' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor J. Carrascal CSKA Moskva
65' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Ushakov voor J. Gbamin CSKA Moskva
66' Wissel Sochi Wissel K. Zaika voor Joaozinho Sochi
66' Wissel Sochi Wissel D. Prokhin voor V. Drkusic Sochi
77' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor M. Mukhin CSKA Moskva
84' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor G. Melkadze Sochi
84' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor A. Yusupov Sochi
88' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Prokhin Sochi
92' Rode kaart CSKA Moskva Rode kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
94' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Burmistrov Sochi
97' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Fedotov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Sochi
Opstellingen CSKA Moskva - Sochi
De opstellingen van CSKA Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Sochi

CSKA Moskva en Sochi treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 6 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 2 keer wist de ploeg van CSKA Moskva te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor CSKA Moskva. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 1
Winst Sochi 2
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Sochi Opstelling CSKA Moskva Opstelling Sochi Live CSKA Moskva - Sochi Live CSKA Moskva - Sochi kijken CSKA Moskva - Sochi kijken Live CSKA Moskva - Sochi stream CSKA Moskva - Sochi Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi Uitslag CSKA Moskva - Sochi Statistieken CSKA Moskva - Sochi Russische Premier League 2021/2022 CSKA Moskva - Sochi wedden CSKA Moskva - Sochi gokken CSKA Moskva - Sochi Unibet