Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Sochi (0-0) || Russische Premier League

Zaterdag 21 mei 2022 - 16:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Dinamo Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Dinamo Moskva - Sochi 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Dinamo Moskva - Sochi volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 7 uur, 30 minuten en 38 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Sochi
Opstellingen Dinamo Moskva - Sochi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Sochi

Dinamo Moskva en Sochi treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Dinamo Moskva als Sochi wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 2
Winst Sochi 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Dinamo Moskva - Sochi Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Sochi Live Dinamo Moskva - Sochi Live Dinamo Moskva - Sochi kijken Dinamo Moskva - Sochi kijken Live Dinamo Moskva - Sochi stream Dinamo Moskva - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Sochi Uitslag Dinamo Moskva - Sochi Statistieken Dinamo Moskva - Sochi Russische Premier League 2021/2022 Dinamo Moskva - Sochi wedden Dinamo Moskva - Sochi gokken Dinamo Moskva - Sochi Unibet