Nabeschouwing Khimki - Arsenal Tula (1-2) || Russische Premier League

Zondag 5 december 2021 - 12:00 uur

In de Russische Premier League neemt Khimki het zondag 5 december 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Arsenal Tula (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. R. Mirzov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Khimki vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Arsenal Tula kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Davitashvili, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette E. Kangwa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arsenal Tula de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 91e minuut moest Khimki verder met een man minder, nadat B. Idowu een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeny Kukulyak, waardoor Arsenal Tula dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Khimki - Arsenal Tula
Goals
1
2
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
2
11
Aanvallen
113
136
Gevaarlijke aanvallen
32
46
Passes
355
415
Overtredingen
1
1
Buitenspel
1
1
Corners
3
11
Wissels
3
2
LIVE Khimki - Arsenal Tula 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor K. Ademi Khimki
16' Wissel Khimki Wissel A. Troshechkin voor A. Filin Khimki
22' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Kangwa Arsenal Tula
25' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor E. Danilkin Khimki
27' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Glushakov Khimki
32' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Idowu Khimki
36' Penalty Khimki Penalty R. Mirzov Khimki 1-0
61' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt Z. Davitashvili met assist van K. Kangwa Arsenal Tula 1-1
77' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Lutsenko voor E. Markov Arsenal Tula
83' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
85' Gele kaart Khimki Gele kaart voor E. Nabiullin Khimki
87' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Kangwa met assist van K. Kangwa Arsenal Tula 1-2
90' Wissel Arsenal Tula Wissel M. Beljaev voor I. Smolnikov Arsenal Tula
91' Tweede gele kaart Khimki Tweede gele kaart voor B. Idowu Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Arsenal Tula
Opstellingen Khimki - Arsenal Tula
De opstellingen van Khimki en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 4-1-4-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Khimki - Arsenal Tula

Khimki en Arsenal Tula treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Khimki favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 1
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 16e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Khimki - Arsenal Tula Opstelling Khimki Opstelling Arsenal Tula Live Khimki - Arsenal Tula Live Khimki - Arsenal Tula kijken Khimki - Arsenal Tula kijken Live Khimki - Arsenal Tula stream Khimki - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Arsenal Tula Uitslag Khimki - Arsenal Tula Statistieken Khimki - Arsenal Tula Russische Premier League 2021/2022 Khimki - Arsenal Tula wedden Khimki - Arsenal Tula gokken Khimki - Arsenal Tula Unibet