Nabeschouwing Khimki - Krasnodar (3-3) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Khimki het zaterdag 27 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Krasnodar (3-3)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Khimki en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door V. Claesson, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kreeg via G. Krychowiak in de 36e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Pavel Shadykhanov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Nabiullin namens Khimki in de 54e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 56e minuut was het Khimki dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Glushakov. Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Cabella de 2-2 maakte namens Krasnodar. Khimki kwam op voorsprong nadat A. Dolgov de 3-2 wist te maken na 71 minuten. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door V. Iljin van Krasnodar,waardoor beide ploegen in de 80e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Shadykhanov en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Khimki - Krasnodar 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van J. Cordoba Krasnodar 0-1
31' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor J. Cordoba Krasnodar
36' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist G. Krychowiak Krasnodar
46' Wissel Khimki Wissel E. Danilkin voor D. Stojinovic Khimki
46' Wissel Khimki Wissel D. Glushakov voor K. Bozhenov Khimki
54' Doelpunt Khimki Doelpunt E. Nabiullin met assist van I. Kukharchuk Khimki 1-1
56' Doelpunt Khimki Doelpunt D. Glushakov met assist van I. Kukharchuk Khimki 2-1
59' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Filin Khimki
64' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Filin Khimki
66' Wissel Krasnodar Wissel E. Chernov voor T. Vilhena Krasnodar
66' Wissel Krasnodar Wissel N. Krivtsov voor A. Ionov Krasnodar
67' Doelpunt Krasnodar Doelpunt R. Cabella met assist van V. Claesson Krasnodar 2-2
71' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Dolgov met assist van K. Ademi Khimki 3-2
72' Wissel Krasnodar Wissel U. Spajic voor S. Petrov Krasnodar
80' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Iljin met assist van R. Cabella Krasnodar 3-3
81' Wissel Khimki Wissel D. Davidyan voor I. Kukharchuk Khimki
93' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Krasnodar
Opstellingen Khimki - Krasnodar
De opstellingen van Khimki en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Khimki - Krasnodar

Khimki en Krasnodar treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 1 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Khimki. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Khimki favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Khimki 2
Winst Krasnodar 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 15e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.