In de Russische Premier League neemt Khimki het zondag 8 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Rostov (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Khimki en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Komlichenko, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Glushakov in de 70e minuut zorgde er even later voor dat Khimki weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Khimki - Rostov
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
109
104
Gevaarlijke aanvallen
74
31
Passes
440
443
Overtredingen
16
10
Buitenspel
2
1
Corners
6
4
Wissels
5
3
LIVE Khimki - Rostov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Rostov Doelpunt N. Komlichenko met assist van K. Hashimoto Rostov 0-1
22' Gele kaart Khimki Gele kaart voor S. Sebai Khimki
33' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Poloz Rostov
35' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Stojinovic Khimki
36' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Y. Rostov
37' Gele kaart Rostov Gele kaart voor P. Mamaev Rostov
61' Wissel Khimki Wissel E. Danilkin voor D. Stojinovic Khimki
61' Wissel Khimki Wissel A. Troshechkin voor B. Sabovic Khimki
61' Wissel Khimki Wissel A. Sokolov voor I. Kukharchuk Khimki
69' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Bayramyan Rostov
70' Penalty Khimki Penalty D. Glushakov Khimki 1-1
70' Wissel Rostov Wissel K. Folmer voor D. Poloz Rostov
70' Wissel Rostov Wissel R. Tugarev voor P. Mamaev Rostov
90' Wissel Khimki Wissel D. Davidyan voor S. Sebai Khimki
90' Wissel Rostov Wissel A. Gigovic voor K. Hashimoto Rostov
90' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Tikhiy Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Rostov
Opstellingen Khimki - Rostov
De opstellingen van Khimki en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 4-1-4-1
Coach Yury Semin
Voorbeschouwing Khimki - Rostov

Khimki en Rostov treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Khimki. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Khimki favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 2
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 10e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Khimki - Rostov Opstelling Khimki Opstelling Rostov Live Khimki - Rostov Live Khimki - Rostov kijken Khimki - Rostov kijken Live Khimki - Rostov stream Khimki - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Rostov Uitslag Khimki - Rostov Statistieken Khimki - Rostov Russische Premier League 2021/2022 Khimki - Rostov wedden Khimki - Rostov gokken Khimki - Rostov Unibet