In de Russische Premier League neemt Khimki het zaterdag 24 juli 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Zenit (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door I. Kukharchuk, waarmee Khimki met 1-0 de leiding nam. Zenit kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Azmoun, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette A. Erokhin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

A. Sutormin zette Zenit even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Evgeny Kukulyak toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Zenit.

Wedstrijdstatistieken Khimki - Zenit
Goals
1
3
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
112
115
Gevaarlijke aanvallen
38
67
Passes
348
568
Overtredingen
7
6
Buitenspel
5
0
Corners
6
8
Wissels
3
5
LIVE Khimki - Zenit 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
9' Wissel Zenit Wissel K. Kravtsov voor M. Ozdoev Zenit
28' Doelpunt Khimki Doelpunt I. Kukharchuk Khimki 1-0
33' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun Zenit 1-1
69' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor A. Mostovoy Zenit
69' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor A. Dzyuba Zenit
71' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van Y. Rakitsky Zenit 1-2
72' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor I. Kukharchuk Khimki
76' Penalty Zenit Penalty A. Sutormin Zenit 1-3
84' Wissel Khimki Wissel A. Troshechkin voor D. Glushakov Khimki
84' Wissel Khimki Wissel A. Koryan voor B. Sabovic Khimki
85' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor V. Karavaev Zenit
85' Wissel Zenit Wissel D. Chistyakov voor Wendel Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Zenit
Opstellingen Khimki - Zenit
De opstellingen van Khimki en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Khimki - Zenit

Khimki en Zenit treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 5 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 2 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Khimki. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 0
Winst Zenit 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Khimki - Zenit Opstelling Khimki Opstelling Zenit Live Khimki - Zenit Live Khimki - Zenit kijken Khimki - Zenit kijken Live Khimki - Zenit stream Khimki - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Zenit Uitslag Khimki - Zenit Statistieken Khimki - Zenit Russische Premier League 2021/2022 Khimki - Zenit wedden Khimki - Zenit gokken Khimki - Zenit Unibet