Voorbeschouwing Olimpiyets - Zenit (0-0) || Russische Premier League

Zaterdag 21 mei 2022 - 16:00 uur

In de Russische Premier League neemt Olimpiyets het zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Olimpiyets - Zenit 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Olimpiyets - Zenit volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 6 uur, 12 minuten en 26 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Zenit
Opstellingen Olimpiyets - Zenit

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpiyets - Zenit

Olimpiyets en Zenit treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olimpiyets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olimpiyets 0
Winst Zenit 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 12e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Olimpiyets - Zenit Opstelling Olimpiyets Opstelling Zenit Live Olimpiyets - Zenit Live Olimpiyets - Zenit kijken Olimpiyets - Zenit kijken Live Olimpiyets - Zenit stream Olimpiyets - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Olimpiyets - Zenit Uitslag Olimpiyets - Zenit Statistieken Olimpiyets - Zenit Russische Premier League 2021/2022 Olimpiyets - Zenit wedden Olimpiyets - Zenit gokken Olimpiyets - Zenit Unibet