Nabeschouwing Rostov - Khimki (2-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rostov het zaterdag 14 mei 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Khimki.

Via de Rostov - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Khimki (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Tugarev, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Poloz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist Khimki de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Mirzov. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Khimki kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rostov - Khimki 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rostov Doelpunt R. Tugarev met assist van D. Poloz Rostov 1-0
17' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Poloz met assist van E. Golenkov Rostov 2-0
20' Gele kaart Khimki Gele kaart voor K. Bozhenov Khimki
23' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Idowu Khimki
30' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Schetinin Rostov
32' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Bayramyan Rostov
43' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Kalinin Rostov
46' Wissel Khimki Wissel N. Anwan voor A. Rudenko Khimki
46' Wissel Khimki Wissel A. Filin voor Z. Volkov Khimki
49' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Langovich Rostov
60' Wissel Rostov Wissel D. Sukhomlinov voor K. Schetinin Rostov
60' Wissel Rostov Wissel A. Mukhin voor I. Kalinin Rostov
60' Wissel Rostov Wissel D. Terentjev voor A. Langovich Rostov
68' Wissel Khimki Wissel N. Glavcic voor B. Magomedov Khimki
68' Wissel Rostov Wissel M. Turishchev voor E. Golenkov Rostov
78' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor I. Kukharchuk Khimki
82' Wissel Rostov Wissel S. Melnikov voor D. Poloz Rostov
95' Gele kaart Khimki Gele kaart voor G. Grigalava Khimki
96' Doelpunt Khimki Doelpunt R. Mirzov met assist van A. Dolgov Khimki 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Khimki
Opstellingen Rostov - Khimki
De opstellingen van Rostov en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Rostov - Khimki

Rostov en Khimki treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Khimki favoriet. 2 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rostov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 0
Winst Khimki 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 10e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 12e plaats.