Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 13 september 2021 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rostov het maandag 13 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar.

Via de Rostov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Rostov en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van U. Spajic zette Rostov op een 1-0 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. In de 30e minuut kreeg G. Krychowiak van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Krasnodar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een penalty in de 42e minuut was de ideale kans voor Krasnodar om te scoren. R. Cabella was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde E. Spertsyan de gelijkmaker voor Krasnodar in de 65e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Rostov - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Sukhomlinov Rostov
6' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor G. Krychowiak Krasnodar
29' Eigen doelpunt Rostov Eigen doelpunt U. Spajic D. Terentjev Rostov 1-0
30' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor G. Krychowiak Krasnodar
33' Wissel Krasnodar Wissel E. Spertsyan voor J. Cordoba Krasnodar
41' Gele kaart Rostov Gele kaart voor P. Almqvist Rostov
42' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist R. Cabella Krasnodar
44' Gele kaart Rostov Gele kaart voor N. Komlichenko Rostov
46' Wissel Rostov Wissel K. Folmer voor K. Hashimoto Rostov
51' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
65' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan met assist van A. Ionov Krasnodar 1-1
65' Wissel Krasnodar Wissel N. Krivtsov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
66' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor R. Cabella Krasnodar
70' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Langovich Rostov
70' Wissel Rostov Wissel N. Poyarkov voor D. Terentjev Rostov
75' Wissel Rostov Wissel A. Sowe voor N. Komlichenko Rostov
79' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Goncharenko Krasnodar
80' Wissel Rostov Wissel A. Gigovic voor D. Sukhomlinov Rostov
89' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor A. Ionov Krasnodar
94' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Iljin Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Krasnodar
Opstellingen Rostov - Krasnodar
De opstellingen van Rostov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rostov - Krasnodar

Rostov en Krasnodar treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 10 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rostov. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 1
Winst Krasnodar 10
Gelijkspel 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 14e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 9e plaats.