Nabeschouwing Rubin Kazan' - Olimpiyets (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 2 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets.

Via de Rubin Kazan' - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Olimpiyets (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Rubin Kazan kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door K. Kvaratskhelia werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Een penalty zorgde er later in de 61e minuut voor dat FK Nizjni Novgorod via N. Kalinski op 0-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Olimpiyets uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Rubin Kazan' - Olimpiyets 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Kvaratskhelia voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
35' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor A. Kozlov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel B. Balaj voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
49' Penalty gemist Rubin Kazan Penalty gemist K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
53' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Gorbunov voor P. Mogilevets FK Nizjni Novgorod
61' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 0-1
62' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Despotovic voor S. Bakaev Rubin Kazan
66' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel L. Masoero voor I. Berkovskiy FK Nizjni Novgorod
73' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Penchikov voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
88' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Ignatjev voor K. Nizhegorodov Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Olimpiyets
Opstellingen Rubin Kazan' - Olimpiyets
De opstellingen van Rubin Kazan' en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Formatie 5-4-1
Coach Alexander Kerzhakov
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Olimpiyets

Rubin Kazan' en Olimpiyets treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Olimpiyets elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Rubin Kazan' 0
Winst Olimpiyets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 7e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 10e plaats.