Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva (0-1) || Russische Premier League

Zondag 19 september 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Sochi het zondag 19 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Zakharian, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Dinamo Moskva
Balbezit
68%
32%
Schoten totaal
22
11
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
148
87
Gevaarlijke aanvallen
73
35
Passes
602
291
Overtredingen
6
11
Buitenspel
2
2
Corners
8
4
Wissels
4
5
LIVE Sochi - Dinamo Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Zakharian met assist van S. Szymanski Dinamo Moskva 0-1
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Parshivlyuk voor A. Zakharian Dinamo Moskva
46' Wissel Sochi Wissel S. Terekhov voor K. Zaika Sochi
60' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor S. Szymanski Dinamo Moskva
66' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor V. Grulev Dinamo Moskva
66' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor D. Makarov Dinamo Moskva
68' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
68' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor I. Popov Sochi
70' VAR: Afgekeurd doelpunt N. Moro Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel N. Moro Dinamo Moskva
87' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Dinamo Moskva
Opstellingen Sochi - Dinamo Moskva
De opstellingen van Sochi en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Dinamo Moskva

Sochi en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 16 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 2
Winst Dinamo Moskva 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 2e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sochi - Dinamo Moskva Opstelling Sochi Opstelling Dinamo Moskva Live Sochi - Dinamo Moskva Live Sochi - Dinamo Moskva kijken Sochi - Dinamo Moskva kijken Live Sochi - Dinamo Moskva stream Sochi - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva Uitslag Sochi - Dinamo Moskva Statistieken Sochi - Dinamo Moskva Russische Premier League 2021/2022 Sochi - Dinamo Moskva wedden Sochi - Dinamo Moskva gokken Sochi - Dinamo Moskva Unibet