Nabeschouwing Sochi - Rostov (3-2) || Russische Premier League

Zaterdag 16 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Sochi het zaterdag 16 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Rostov (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Yusupov, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 28e minuut voor dat Sochi via C. Noboa op 2-0 kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Sochi, waarmee M. Cassierra zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 53 minuten deed Bastos iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rostov werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rostov dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Sowe de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeny Kukulyak bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sochi.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Rostov
Goals
3
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
137
106
Gevaarlijke aanvallen
41
39
Passes
445
521
Overtredingen
13
8
Buitenspel
1
1
Corners
4
4
Wissels
6
5
LIVE Sochi - Rostov 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Kalinin Rostov
10' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Yusupov met assist van M. Cassierra Sochi 1-0
23' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Bastos Rostov
28' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 2-0
32' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Burmistrov Sochi
33' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Cassierra met assist van N. Burmistrov Sochi 3-0
46' Wissel Sochi Wissel N. Zabolotnyi voor S. Dzhanaev Sochi
46' Wissel Sochi Wissel I. Popov voor N. Burmistrov Sochi
46' Wissel Rostov Wissel D. Hadzikadunic voor D. Terentjev Rostov
46' Wissel Rostov Wissel A. Sowe voor N. Komlichenko Rostov
53' Doelpunt Rostov Doelpunt Bastos Rostov 3-1
58' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Gigovic Rostov
59' Wissel Rostov Wissel D. Sukhomlinov voor K. Hashimoto Rostov
77' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor K. Zaika Sochi
77' Wissel Rostov Wissel N. Poyarkov voor I. Kalinin Rostov
80' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor A. Gigovic Rostov
82' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Prokhin Sochi
87' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
91' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor C. Noboa Sochi
93' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Sowe Rostov 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Rostov
Opstellingen Sochi - Rostov
De opstellingen van Sochi en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Rostov

Sochi en Rostov treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 2
Winst Rostov 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 4e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sochi - Rostov Opstelling Sochi Opstelling Rostov Live Sochi - Rostov Live Sochi - Rostov kijken Sochi - Rostov kijken Live Sochi - Rostov stream Sochi - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Rostov Uitslag Sochi - Rostov Statistieken Sochi - Rostov Russische Premier League 2021/2022 Sochi - Rostov wedden Sochi - Rostov gokken Sochi - Rostov Unibet