Nabeschouwing Sochi - Rubin Kazan' (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het zondag 21 november 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Rubin Kazan' (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Rodrigo, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Rubin Kazan kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Abildgaard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut moest Sochi verder met een man minder nadat I. Yurganov een rode kaart had gekregen.

In de 61e minuut moest Rubin Kazan verder met een man minder, nadat O. Abildgaard een tweede gele kaart kreeg. In de 81e was het Rubin Kazan dat op voorsprong kwam te staan na een goal van A. Dreyer.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sochi - Rubin Kazan' 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sochi Gele kaart voor K. Zaika Sochi
24' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor O. Abildgaard Rubin Kazan
26' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Zuev Rubin Kazan
27' Doelpunt Sochi Doelpunt Rodrigo met assist van C. Noboa Sochi 1-0
31' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt O. Abildgaard met assist van S. Bakaev Rubin Kazan 1-1
46' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor A. Zuev Rubin Kazan
59' Rode kaart Sochi Rode kaart voor I. Yurganov Sochi
61' Tweede gele kaart Rubin Kazan Tweede gele kaart voor O. Abildgaard Rubin Kazan
65' Wissel Sochi Wissel D. Prokhin voor K. Zaika Sochi
69' Wissel Rubin Kazan Wissel L. Musaev voor S. Bakaev Rubin Kazan
71' Wissel Sochi Wissel D. Vorobyev voor N. Burmistrov Sochi
78' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor G. Onugkha Rubin Kazan
78' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Ignatjev voor G. Onugkha Rubin Kazan
81' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Dreyer met assist van Hwang In-Beom Rubin Kazan 1-2
84' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Ignatjev Rubin Kazan
85' Wissel Sochi Wissel M. Dugandzic voor M. Cassierra Sochi
85' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
85' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor C. Noboa Sochi
96' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Dreyer Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Dreyer Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Rubin Kazan'
Opstellingen Sochi - Rubin Kazan'
De opstellingen van Sochi en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.