Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural (1-0) || Russische Premier League

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Zobnin, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Spartak Moskva dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Spartak Moskva.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Ural
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
80
109
Gevaarlijke aanvallen
33
33
Passes
401
470
Overtredingen
13
8
Buitenspel
0
4
Corners
5
4
Wissels
5
4
LIVE Spartak Moskva - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Rasskazov Spartak Moskva
27' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Zobnin met assist van G. Dzhikiya Spartak Moskva 1-0
33' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Gerasimov Ural
42' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
45' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Godzyur Ural
56' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor V. Podberezkin Ural
63' Wissel Ural Wissel M. Ageev voor A. Panyukov Ural
69' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Hendrix voor A. Kral Spartak Moskva
69' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor Z. Bakaev Spartak Moskva
75' Wissel Ural Wissel B. Jovicic voor R. Augustyniak Ural
76' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
79' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor A. Lomovitskiy Spartak Moskva
87' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor J. Larsson Spartak Moskva
87' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Sobolev voor E. Ponce Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Ural
Opstellingen Spartak Moskva - Ural
De opstellingen van Spartak Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Rui Carlos Pinho da Vitória
Wissels Spartak Moskva
# Speler Pos.
91 Daniil Markov K
32 Artem Rebrov K
29 Ilya Kutepov V
68 Ruslan Litvinov V
38 Andrey Eshchenko V
56 Ilya Gaponov V
18 Nail Umyarov M
22 Mikhail Ignatov M
77 Reziuan Mirzov M
4 Jorrit Hendrix M
7 Aleksandr Sobolev A
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Ural

Spartak Moskva en Ural treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 18 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ural slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 8
Winst Ural 6
Gelijkspel 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 11e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Ural Opstelling Spartak Moskva Opstelling Ural Live Spartak Moskva - Ural Live Spartak Moskva - Ural kijken Spartak Moskva - Ural kijken Live Spartak Moskva - Ural stream Spartak Moskva - Ural Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural Uitslag Spartak Moskva - Ural Statistieken Spartak Moskva - Ural Russische Premier League 2021/2022 Spartak Moskva - Ural wedden Spartak Moskva - Ural gokken Spartak Moskva - Ural Unibet