Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit (1-1) || Russische Premier League

Zondag 15 mei 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zondag 15 mei 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Spartak Moskva en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door A. Sobolev, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Mostovoy in de 93e minuut zorgde er even later voor dat Zenit weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Zenit
Goals
1
1
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
7
2
Passes
284
637
Overtredingen
11
5
Buitenspel
1
1
Corners
3
8
LIVE Spartak Moskva - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van M. Ignatov Spartak Moskva 1-0
51' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
55' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
60' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Gigot voor M. Ignatov Spartak Moskva
62' Wissel Zenit Wissel A. Dzyuba voor Yuri Alberto Zenit
63' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor N. Alip Zenit
71' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Claudinho Zenit
72' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor Wendel Zenit
76' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nicholson voor A. Sobolev Spartak Moskva
82' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor I. Sergeev Zenit
85' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor V. Moses Spartak Moskva
85' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Zobnin voor V. Moses Spartak Moskva
85' Wissel Spartak Moskva Wissel Z. Bakaev voor Q. Promes Spartak Moskva
88' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Khlusevich Spartak Moskva
93' Penalty Zenit Penalty A. Mostovoy Zenit 1-1
96' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Zenit
Opstellingen Spartak Moskva - Zenit
De opstellingen van Spartak Moskva en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Paolo Vanoli
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Zenit

Spartak Moskva en Zenit treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 12 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Spartak Moskva. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 4
Winst Zenit 12
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 10e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Zenit Opstelling Spartak Moskva Opstelling Zenit Live Spartak Moskva - Zenit Live Spartak Moskva - Zenit kijken Spartak Moskva - Zenit kijken Live Spartak Moskva - Zenit stream Spartak Moskva - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit Uitslag Spartak Moskva - Zenit Statistieken Spartak Moskva - Zenit Russische Premier League 2021/2022 Spartak Moskva - Zenit wedden Spartak Moskva - Zenit gokken Spartak Moskva - Zenit Unibet