Nabeschouwing Ufa - Khimki (3-2) || Russische Premier League

Zaterdag 18 september 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Ufa het zaterdag 18 september 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Khimki (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door D. Glushakov, waarmee Khimki met 0-1 de leiding nam. Ufa kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Agalarov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette V. Kamilov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ufa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Ufa vergroot nadat H. Agalarov de 3-1 wist te scoren. In de 91e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Khimki speler D. Glushakov.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kukuyan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ufa.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Khimki
Goals
3
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
8
6
Aanvallen
142
84
Gevaarlijke aanvallen
56
29
Passes
440
375
Overtredingen
9
10
Buitenspel
4
2
Corners
3
8
Wissels
5
2
LIVE Ufa - Khimki 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Troshechkin Khimki
44' Doelpunt Khimki Doelpunt D. Glushakov met assist van A. Sokolov Khimki 0-1
52' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van K. Pliev Ufa 1-1
59' Wissel Ufa Wissel E. Botaka-Yoboma voor B. Jokic Ufa
62' Doelpunt Ufa Doelpunt V. Kamilov met assist van F. Mrzljak Ufa 2-1
68' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor A. Troshechkin Khimki
71' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Stukalov Ufa
76' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor O. Ivanov Ufa
76' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor A. Sukhov Ufa
76' Wissel Ufa Wissel N. Miletic voor V. Krotov Ufa
81' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Saplinov Ufa
82' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van F. Mrzljak Ufa 3-1
85' Wissel Khimki Wissel D. Davidyan voor D. Stojinovic Khimki
91' Gele kaart Ufa Gele kaart voor H. Agalarov Ufa
91' Penalty Khimki Penalty D. Glushakov Khimki 3-2
93' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor F. Mrzljak Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Khimki
Opstellingen Ufa - Khimki
De opstellingen van Ufa en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Aleksey Stukalov
Formatie 3-5-2
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Ufa - Khimki

Ufa en Khimki treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Khimki. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Khimki favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ufa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Khimki 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 14e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Ufa - Khimki Opstelling Ufa Opstelling Khimki Live Ufa - Khimki Live Ufa - Khimki kijken Ufa - Khimki kijken Live Ufa - Khimki stream Ufa - Khimki Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Khimki Uitslag Ufa - Khimki Statistieken Ufa - Khimki Russische Premier League 2021/2022 Ufa - Khimki wedden Ufa - Khimki gokken Ufa - Khimki Unibet