Nabeschouwing Ufa - Sochi (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zondag 10 april 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Sochi (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Cassierra, waarmee Sochi met 0-1 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Yusupov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Ufa vervolgens op 1-2. Het was H. Agalarov die vanaf 11 meter wist te scoren in de 81e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Amelin, waardoor Sochi dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ufa - Sochi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Cassierra Sochi 0-1
41' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Drkusic Sochi
46' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor G. Melkadze Sochi
46' Wissel Sochi Wissel D. Prokhin voor V. Drkusic Sochi
51' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Yusupov met assist van N. Burmistrov Sochi 0-2
58' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor V. Krotov Ufa
58' Wissel Ufa Wissel V. Kamilov voor O. Ivanov Ufa
58' Wissel Ufa Wissel Cacintura voor A. Nikitin Ufa
72' Gele kaart Ufa Gele kaart voor Cacintura Ufa
73' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor D. Ortiz Ufa
73' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor K. Zaika Sochi
76' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor D. Kabutov Ufa
81' Penalty Ufa Penalty H. Agalarov Ufa 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Sochi
Opstellingen Ufa - Sochi
De opstellingen van Ufa en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Sochi

Ufa en Sochi treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ufa. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 0
Winst Sochi 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 5e plaats.