In de Russische Premier League neemt Ural het vrijdag 27 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ural - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Rostov (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Ural en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door D. Poloz, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ural het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk A. Maksimenko die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Ural - Rostov
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
3
14
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
112
102
Gevaarlijke aanvallen
39
42
Passes
391
440
Overtredingen
14
5
Buitenspel
3
1
Corners
4
7
Wissels
4
3
LIVE Ural - Rostov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Ibrahimaj Ural
53' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Rykov Ural
55' Wissel Ural Wissel K. Kolesnichenko voor A. Gerasimov Ural
58' Wissel Ural Wissel A. Maksimenko voor M. Ageev Ural
62' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor D. Terentjev Rostov
70' Wissel Rostov Wissel D. Poloz voor P. Almqvist Rostov
76' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Poloz met assist van D. Glebov Rostov 0-1
81' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor R. Gadzhimuradov Ural
81' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor Y. Ibrahimaj Ural
81' Doelpunt Ural Doelpunt A. Maksimenko met assist van D. Miskic Ural 1-1
86' Wissel Rostov Wissel D. Sukhomlinov voor M. Normann Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Rostov
Opstellingen Ural - Rostov
De opstellingen van Ural en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Igor Shalimov
Voorbeschouwing Ural - Rostov

Ural en Rostov treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 10 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Rostov favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ural. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ural 2
Winst Rostov 8
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 16e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ural - Rostov Opstelling Ural Opstelling Rostov Live Ural - Rostov Live Ural - Rostov kijken Ural - Rostov kijken Live Ural - Rostov stream Ural - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Ural - Rostov Uitslag Ural - Rostov Statistieken Ural - Rostov Russische Premier League 2021/2022 Ural - Rostov wedden Ural - Rostov gokken Ural - Rostov Unibet