In de Russische Premier League neemt Ural het zondag 7 november 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Zenit (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Ural en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Claudinho in de 51e minuut, waardoor Zenit met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Zenit, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Igor Panin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ural - Zenit
Balbezit
36%
64%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
106
115
Gevaarlijke aanvallen
44
48
Passes
326
592
Overtredingen
7
14
Buitenspel
1
0
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Ural - Zenit 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
34' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
46' Wissel Zenit Wissel Malcom voor Y. Rakitsky Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor A. Dzyuba Zenit
51' Rode kaart Zenit Rode kaart voor Claudinho Zenit
70' Wissel Ural Wissel L. Gagnidze voor B. Jovicic Ural
74' Wissel Ural Wissel R. Gadzhimuradov voor A. Egorychev Ural
81' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor K. Kolesnichenko Ural
86' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Wendel Zenit
87' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Chistyakov Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Zenit
Opstellingen Ural - Zenit
De opstellingen van Ural en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Zenit

Ural en Zenit treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 5 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 14 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ural. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst Zenit 14
Gelijkspel 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 16e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ural - Zenit Opstelling Ural Opstelling Zenit Live Ural - Zenit Live Ural - Zenit kijken Ural - Zenit kijken Live Ural - Zenit stream Ural - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Ural - Zenit Uitslag Ural - Zenit Statistieken Ural - Zenit Russische Premier League 2021/2022 Ural - Zenit wedden Ural - Zenit gokken Ural - Zenit Unibet