Nabeschouwing Zenit - CSKA Moskva (1-0) || Russische Premier League

Donderdag 26 augustus 2021 - 19:45 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het donderdag 26 augustus 2021 om 19:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Zenit - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - CSKA Moskva (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Zenit dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Zenit de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Zenit - CSKA Moskva
Goals
1
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
132
108
Gevaarlijke aanvallen
55
42
Passes
602
436
Overtredingen
6
11
Buitenspel
3
2
Corners
8
4
Wissels
5
5
LIVE Zenit - CSKA Moskva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Dzagoev CSKA Moskva
46' Wissel Zenit Wissel D. Chistyakov voor V. Karavaev Zenit
46' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Vlasic voor F. Chalov CSKA Moskva
49' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
59' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor A. Dzagoev CSKA Moskva
64' Wissel Zenit Wissel A. Dzyuba voor Claudinho Zenit
76' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor A. Zabolotnyi CSKA Moskva
78' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Malcom Zenit
80' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor D. Kuzyayev Zenit
80' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Malcom Zenit
82' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van A. Dzyuba Zenit 1-0
86' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gaich voor M. Mukhin CSKA Moskva
86' Wissel CSKA Moskva Wissel B. Zaynutdinov voor C. Ejuke CSKA Moskva
91' Wissel Zenit Wissel K. Kravtsov voor Wendel Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - CSKA Moskva
Opstellingen Zenit - CSKA Moskva
De opstellingen van Zenit en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Alexei Berezutski
Basiselftal CSKA Moskva
# Speler Pos.
35 Igor Akinfeev K
5 Viktor Vasin V
78 Igor Diveev V
29 Jaka Bijol V
2 Mário Figueira Fernandes M
10 Alan Dzagoev M
98 Ivan Oblyakov M
6 Maksim Mukhin M
91 Anton Zabolotnyi A
9 Fedor Chalov A
11 Chidera Ejuke A
Voorbeschouwing Zenit - CSKA Moskva

Zenit en CSKA Moskva treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 17 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 11
Winst CSKA Moskva 3
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 3e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Zenit - CSKA Moskva Opstelling Zenit Opstelling CSKA Moskva Live Zenit - CSKA Moskva Live Zenit - CSKA Moskva kijken Zenit - CSKA Moskva kijken Live Zenit - CSKA Moskva stream Zenit - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Zenit - CSKA Moskva Uitslag Zenit - CSKA Moskva Statistieken Zenit - CSKA Moskva Russische Premier League 2021/2022 Zenit - CSKA Moskva wedden Zenit - CSKA Moskva gokken Zenit - CSKA Moskva Unibet