Nabeschouwing Akhmat Grozny - Olimpiyets (1-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 18:45 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 10 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Olimpiyets (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door T. Suleymanov, waarmee FK Nizjni Novgorod met 0-1 de leiding nam. Akhmat Grozny kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Zhuravlev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette T. Suleymanov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FK Nizjni Novgorod de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor FK Nizjni Novgorod vergroot nadat K. Gotsuk de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Olimpiyets.

LIVE Akhmat Grozny - Olimpiyets 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod 0-1
28' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
36' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor V. Krotov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Milson voor V. Krotov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor H. Agalarov Akhmat Grozny
48' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
52' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor M. Maiga FK Nizjni Novgorod
56' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Rybchinskiy FK Nizjni Novgorod
59' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Y. Zhuravlev Akhmat Grozny 1-1
61' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt T. Suleymanov met assist van Milson FK Nizjni Novgorod 1-2
64' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt K. Gotsuk met assist van N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 1-3
70' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel E. Nabiullin voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
70' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor R. Utsiev Akhmat Grozny
70' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Oleynikov voor A. Shvets Akhmat Grozny
77' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Kamilov voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
81' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Shiltsov voor D. Rybchinskiy FK Nizjni Novgorod
84' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
85' Wissel Akhmat Grozny Wissel K. Folmer voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
89' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
95' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Zhigulev voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Olimpiyets
Opstellingen Akhmat Grozny - Olimpiyets
De opstellingen van Akhmat Grozny en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.