Nabeschouwing Fakel - Dinamo Moskva (3-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Fakel het zaterdag 30 juli 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Dinamo Moskva (3-3)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fakel en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. F. Smolov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Dinamo Moskva vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Smolov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Fakel de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Gongadze.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Akbashev de 2-2 maakte voor Fakel. In de 49e werkte V. Cherov de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fakel. In de 86e minuut was het I. Alshin die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 94 minuten moest Dinamo Moskva speler A. Zakharian het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Dinamo Moskva de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Ivanov bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fakel - Dinamo Moskva 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Fakel Gele kaart voor R. Akbashev Fakel
26' Penalty Dinamo Moskva Penalty F. Smolov Dinamo Moskva 0-1
39' Wissel Dinamo Moskva Wissel L. Gagnidze voor D. Fomin Dinamo Moskva
44' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van A. Zakharian Dinamo Moskva 0-2
46' Wissel Fakel Wissel G. Gongadze voor M. Maksimov Fakel
46' Wissel Fakel Wissel A. Mendel voor O. Dmitriev Fakel
46' Doelpunt Fakel Doelpunt G. Gongadze met assist van S. Bozhin Fakel 1-2
48' Doelpunt Fakel Doelpunt R. Akbashev met assist van G. Gongadze Fakel 2-2
49' Eigen doelpunt Dinamo Moskva Eigen doelpunt V. Cherov Dinamo Moskva 2-3
63' Gele kaart Fakel Gele kaart voor R. Magal Fakel
66' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor D. Makarov Dinamo Moskva
66' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Laxalt voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
67' Wissel Fakel Wissel V. Masternoi voor R. Magal Fakel
71' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Zakharian Dinamo Moskva
73' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor I. Kvekveskiri Fakel
81' Wissel Fakel Wissel M. Ivakhnov voor V. Cherov Fakel
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor V. Grulev Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Kutitsky voor L. Gagnidze Dinamo Moskva
86' Doelpunt Fakel Doelpunt I. Alshin Fakel 3-3
94' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor A. Zakharian Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Dinamo Moskva
Opstellingen Fakel - Dinamo Moskva
De opstellingen van Fakel en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Oleg Vasilenko
Coach Slaviša Jokanović
Voorbeschouwing Fakel - Dinamo Moskva

Fakel en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fakel en Dinamo Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Fakel 0
Winst Dinamo Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 13e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 2e plaats.