Nabeschouwing Khimki - Rostov (0-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 19 maart 2023 - 12:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Khimki het zondag 19 maart 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Rostov (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Khimki - Rostov
LIVE Khimki - Rostov 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Rostov
Opstellingen Khimki - Rostov

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Khimki - Rostov

Khimki en Rostov treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 31 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Khimki als Rostov wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 2
Winst Rostov 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 15e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Khimki - Rostov Opstelling Khimki Opstelling Rostov Live Khimki - Rostov Live Khimki - Rostov kijken Khimki - Rostov kijken Live Khimki - Rostov stream Khimki - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Rostov Uitslag Khimki - Rostov Statistieken Khimki - Rostov Russische Premier League 2022/2023 Khimki - Rostov wedden Khimki - Rostov gokken Khimki - Rostov Unibet