Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zaterdag 3 september 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door O. Olusegun, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Spertsyan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Sochi de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Melkadze. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sochi kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Shadykhanov, waardoor Krasnodar dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krasnodar - Sochi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Krasnodar Wissel M. Banjac voor A. Chernikov Krasnodar
49' Doelpunt Krasnodar Doelpunt O. Olusegun Krasnodar 1-0
52' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan Krasnodar 2-0
56' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor V. Sarveli Sochi
56' Wissel Krasnodar Wissel V. Litvinov voor S. Borodin Krasnodar
60' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Makarchuk Sochi
60' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Yurganov Sochi
66' Doelpunt Sochi Doelpunt G. Melkadze Sochi 2-1
80' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor J. Cordoba Krasnodar
81' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor N. Krivtsov Krasnodar
81' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Banjac Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor O. Olusegun Krasnodar
84' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor G. Melkadze Sochi
88' Wissel Krasnodar Wissel V. Yakimov voor E. Spertsyan Krasnodar
93' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Terekhov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sochi
Opstellingen Krasnodar - Sochi
De opstellingen van Krasnodar en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Sochi

Krasnodar en Sochi treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sochi slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 3
Winst Sochi 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 7e plaats.