Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov (1-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 13 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov (1-1)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Krylya Sovetov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Glushenkov van Krylya Sovetov via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Lokomotiv Moskva kreeg via F. Kamano in de 19e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Evgeny Kukulyak de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 68e minuut gemaakt door M. Glushenkov waardoor Krylya Sovetov met 0-1 aan de leiding kwam.

A. Miranchuk zette Lokomotiv Moskva even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Evgeny Kukulyak toegekende penalty wist te benutten.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor N. Tiknizyan Lokomotiv Moskva
8' Penalty gemist Krylya Sovetov Penalty gemist M. Glushenkov Krylya Sovetov
16' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
17' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Soldatenkov Krylya Sovetov
19' Penalty gemist Lokomotiv Moskva Penalty gemist F. Kamano Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
60' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
67' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Ezhov Krylya Sovetov
68' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Glushenkov met assist van A. Sokolov Krylya Sovetov 0-1
76' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Kerk voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Shitov voor A. Sokolov Krylya Sovetov
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
79' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor I. Lomaev Krylya Sovetov
85' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Gaponov voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
91' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-1
93' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Rakov voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.