Nabeschouwing Olimpiyets - CSKA Moskva (2-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Olimpiyets het zondag 31 juli 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - CSKA Moskva (2-2)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Olimpiyets en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door F. Chalov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Kuchaev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist FK Nizjni Novgorod de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Suleymanov.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FK Nizjni Novgorod nadat T. Suleymanov in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Olimpiyets - CSKA Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van M. Mukhin CSKA Moskva 0-1
21' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor N. Kalinski FK Nizjni Novgorod
22' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Kuchaev met assist van M. Gajic CSKA Moskva 0-2
58' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel T. Suleymanov voor D. Rybchinskiy FK Nizjni Novgorod
60' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod 1-2
65' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
65' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor J. Medina CSKA Moskva
65' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor F. Chalov CSKA Moskva
77' Wissel CSKA Moskva Wissel S. Zdjelar voor K. Kuchaev CSKA Moskva
79' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Stotsky voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
79' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Berkovskiy voor V. Krotov FK Nizjni Novgorod
85' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod 2-2
86' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor M. Mukhin CSKA Moskva
90' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel A. Sharipov voor Milson FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - CSKA Moskva
Opstellingen Olimpiyets - CSKA Moskva
De opstellingen van Olimpiyets en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Mikhail Galaktionov
Formatie 3-4-3
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Olimpiyets - CSKA Moskva

Olimpiyets en CSKA Moskva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 5 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 2 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olimpiyets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 0
Winst CSKA Moskva 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 14e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 2e plaats.