Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou (1-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 4 maart 2023 - 17:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Rostov het zaterdag 4 maart 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Lokomotiv Moskou
Goals
1
3
LIVE Rostov - Lokomotiv Moskou 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Rostov - Lokomotiv Moskou

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou

Rostov en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 24 juli 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 11 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Rostov. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 7
Winst Lokomotiv Moskou 11
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 3e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Rostov - Lokomotiv Moskou Opstelling Rostov Opstelling Lokomotiv Moskou Live Rostov - Lokomotiv Moskou Live Rostov - Lokomotiv Moskou kijken Rostov - Lokomotiv Moskou kijken Live Rostov - Lokomotiv Moskou stream Rostov - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou Uitslag Rostov - Lokomotiv Moskou Statistieken Rostov - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2022/2023 Rostov - Lokomotiv Moskou wedden Rostov - Lokomotiv Moskou gokken Rostov - Lokomotiv Moskou Unibet