Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (4-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 18:45 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Rostov het zondag 11 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (4-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 4-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Q. Promes, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Rostov kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Poloz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette D. Utkin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rostov de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Rostov vergroot nadat N. Komlichenko de 3-1 wist te scoren. In de 71e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Rostov speler D. Poloz. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 76e minuut en kwam op naam te staan van Spartak Moskva speler A. Sobolev, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Rostov.

LIVE Rostov - Spartak Moskva 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van M. Rybus Spartak Moskva 0-1
28' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Poloz met assist van N. Komlichenko Rostov 1-1
34' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Utkin met assist van D. Glebov Rostov 2-1
52' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Prutsev voor D. Denisov Spartak Moskva
53' Doelpunt Rostov Doelpunt N. Komlichenko met assist van D. Utkin Rostov 3-1
68' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor R. Tugarev Rostov
68' Wissel Rostov Wissel K. Shchetinin voor A. Selyava Rostov
69' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor M. Rybus Spartak Moskva
71' Penalty Rostov Penalty D. Poloz Rostov 4-1
72' Wissel Spartak Moskva Wissel P. Maslov voor N. Chernov Spartak Moskva
72' Wissel Spartak Moskva Wissel P. A. Meleshin voor M. Ignatov Spartak Moskva
72' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Klassen voor M. Rybus Spartak Moskva
76' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van G. Dzhikiya Spartak Moskva 4-2
80' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor N. Komlichenko Rostov
80' Wissel Rostov Wissel S. Melnikov voor D. Poloz Rostov
88' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor E. Chernov Rostov
88' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor P. Maslov Spartak Moskva
93' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
93' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Utkin Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Spartak Moskva
Opstellingen Rostov - Spartak Moskva
De opstellingen van Rostov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.