Nabeschouwing Spartak Moskva - Fakel (3-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 11 maart 2023 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Spartak Moskva het zaterdag 11 maart 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Fakel (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Fakel
Goals
3
2
LIVE Spartak Moskva - Fakel 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Fakel
Opstellingen Spartak Moskva - Fakel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spartak Moskva - Fakel

Spartak Moskva en Fakel treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Fakel in de Russische Premier League vond plaats op 27 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fakel slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 1
Winst Fakel 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Fakel Opstelling Spartak Moskva Opstelling Fakel Live Spartak Moskva - Fakel Live Spartak Moskva - Fakel kijken Spartak Moskva - Fakel kijken Live Spartak Moskva - Fakel stream Spartak Moskva - Fakel Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Fakel Uitslag Spartak Moskva - Fakel Statistieken Spartak Moskva - Fakel Russische Premier League 2022/2023 Spartak Moskva - Fakel wedden Spartak Moskva - Fakel gokken Spartak Moskva - Fakel Unibet