Nabeschouwing Spartak Moskva - Orenburg (4-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Spartak Moskva het zondag 31 juli 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Orenburg (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 4-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spartak Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Martins Pereira. Spartak Moskva vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sobolev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee Q. Promes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 55 minuten deed I. Basic iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Orenburg werd verkleind tot 3-1. Spartak Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 94e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Q. Promes die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 94e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Q. Promes die namens Spartak Moskva het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artem Chistyakov bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Orenburg 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt C. Martins Pereira met assist van Q. Promes Spartak Moskva 1-0
12' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van Q. Promes Spartak Moskva 2-0
21' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
38' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van D. Khlusevich Spartak Moskva 3-0
46' Wissel Orenburg Wissel S. Oganesyan voor V. Sychevoi Orenburg
55' Doelpunt Orenburg Doelpunt I. Basic met assist van A. Ektov Orenburg 3-1
60' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nicholson voor A. Sobolev Spartak Moskva
60' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Prutsev voor V. Moses Spartak Moskva
60' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Denisov voor M. Rybus Spartak Moskva
60' Wissel Orenburg Wissel B. Gurtsiyev voor J. Marin Orenburg
60' Wissel Orenburg Wissel L. Vera voor V. Poluyakhtov Orenburg
61' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Oganesyan Orenburg
67' Wissel Orenburg Wissel N. Titkov voor K. Kaplenko Orenburg
72' Wissel Orenburg Wissel B. Mansilla voor D. Vorobyev Orenburg
75' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zinkovskiy voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
80' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Khlusevich Spartak Moskva
82' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Nicholson Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Nicholson Spartak Moskva
87' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Ektov Orenburg
88' Wissel Spartak Moskva Wissel P. Maslov voor N. Umyarov Spartak Moskva
94' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Khotulev Orenburg
94' Penalty gemist Spartak Moskva Penalty gemist Q. Promes Spartak Moskva
94' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes Spartak Moskva 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Orenburg
Opstellingen Spartak Moskva - Orenburg
De opstellingen van Spartak Moskva en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Guillermo Abascal Perez
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Orenburg

Spartak Moskva en Orenburg treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 14 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Orenburg slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 4
Winst Orenburg 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 9e plaats.