Nabeschouwing Torpedo Moskva - Krasnodar (1-4) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 16:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zondag 28 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Krasnodar (1-4)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 1-4 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door E. Spertsyan, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Spertsyan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee J. Cordoba zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten was het N. Krivtsov die de bal in eigen doel werkte, waardoor Torpedo Moskva op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist I. Akhmetov namens Krasnodar de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeny Kukulyak bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Torpedo Moskva - Krasnodar
Goals
1
4
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
21
Schoten op doel
4
10
Passes
395
519
Overtredingen
8
9
Buitenspel
2
2
Corners
7
5
LIVE Torpedo Moskva - Krasnodar 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan met assist van J. Cordoba Krasnodar 0-1
42' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor A. Pomerko Torpedo Moskva
44' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan Krasnodar 0-2
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel D. Karaev voor D. Laptev Torpedo Moskva
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel B. Reichman voor A. Pomerko Torpedo Moskva
54' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Cordoba met assist van C. Ramirez Krasnodar 0-3
59' Eigen doelpunt Torpedo Moskva Eigen doelpunt N. Krivtsov Torpedo Moskva 1-3
65' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Borodin Krasnodar
69' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor K. Erkinov Torpedo Moskva
69' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Ryazantsev voor E. Proshkin Torpedo Moskva
72' Wissel Krasnodar Wissel M. Banjac voor E. Spertsyan Krasnodar
72' Wissel Krasnodar Wissel V. Samko voor A. Ionov Krasnodar
75' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Pantaleao Krasnodar
80' Wissel Krasnodar Wissel V. Litvinov voor K. Pantaleao Krasnodar
80' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor J. Cordoba Krasnodar
86' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor O. Olusegun Krasnodar
91' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Akhmetov met assist van M. Banjac Krasnodar 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Krasnodar
Opstellingen Torpedo Moskva - Krasnodar
De opstellingen van Torpedo Moskva en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Nikolay Kovardaev
Basiselftal Torpedo Moskva
# Speler Pos.
12 Egor Baburin K
28 Igor Smolnikov V
44 Artem Samsonov V
4 Oleg Kozhemyakin V
49 Egor Proshkin V
52 Ravil Netfullin V
20 Aleksey Pomerko M
35 Ivan Enin M
22 Khojimat Erkinov M
10 Igor Lebedenko M
55 Denis Laptev A
Voorbeschouwing Torpedo Moskva - Krasnodar

Torpedo Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torpedo Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 17 mei 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Torpedo Moskva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Torpedo Moskva. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torpedo Moskva 0
Winst Krasnodar 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torpedo Moskva op een 15e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Torpedo Moskva - Krasnodar Opstelling Torpedo Moskva Opstelling Krasnodar Live Torpedo Moskva - Krasnodar Live Torpedo Moskva - Krasnodar kijken Torpedo Moskva - Krasnodar kijken Live Torpedo Moskva - Krasnodar stream Torpedo Moskva - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Torpedo Moskva - Krasnodar Uitslag Torpedo Moskva - Krasnodar Statistieken Torpedo Moskva - Krasnodar Russische Premier League 2022/2023 Torpedo Moskva - Krasnodar wedden Torpedo Moskva - Krasnodar gokken Torpedo Moskva - Krasnodar Unibet