Nabeschouwing Torpedo Moskva - Zenit (0-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zaterdag 12 november 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Zenit (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Torpedo Moskva - Zenit
LIVE Torpedo Moskva - Zenit 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Zenit
Opstellingen Torpedo Moskva - Zenit

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Torpedo Moskva - Zenit

Torpedo Moskva en Zenit treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torpedo Moskva en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 21 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 2 keer wist de ploeg van Torpedo Moskva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Torpedo Moskva. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torpedo Moskva 0
Winst Zenit 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torpedo Moskva op een 16e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Torpedo Moskva - Zenit Opstelling Torpedo Moskva Opstelling Zenit Live Torpedo Moskva - Zenit Live Torpedo Moskva - Zenit kijken Torpedo Moskva - Zenit kijken Live Torpedo Moskva - Zenit stream Torpedo Moskva - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Torpedo Moskva - Zenit Uitslag Torpedo Moskva - Zenit Statistieken Torpedo Moskva - Zenit Russische Premier League 2022/2023 Torpedo Moskva - Zenit wedden Torpedo Moskva - Zenit gokken Torpedo Moskva - Zenit Unibet