Nabeschouwing Krasnodar - Zenit (1-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krasnodar het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Zenit (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Lucas Olaza , waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Zenit kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Cassierra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette Artur zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 90e minuut moest Krasnodar verder met een man minder, nadat Vítor Tormena een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Zenit dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Zenit
Goals
1
2
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
72
76
Gevaarlijke aanvallen
35
54
Passes
392
456
Overtredingen
23
8
Buitenspel
2
4
Corners
4
1
Wissels
3
5
LIVE Krasnodar - Zenit 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Lucas Olaza  Krasnodar 1-0
41' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Vítor Tormena Krasnodar
42' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Murad Musaev Krasnodar
46' Wissel Zenit Wissel Artur voor Nuraly Alip Zenit
47' Doelpunt Zenit Doelpunt M. Cassierra met assist van Claudinho Zenit 1-1
61' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Eduard Spertsyan Krasnodar
63' Doelpunt Zenit Doelpunt Artur met assist van M. Cassierra Zenit 1-2
65' Wissel Krasnodar Wissel Victor Sá voor Kady Borges Krasnodar
68' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor J. Alonso Krasnodar
72' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Strahinja Erakovic Zenit
79' Wissel Zenit Wissel Gustavo Mantuan voor Pedro Zenit
79' Wissel Zenit Wissel Ivan Sergeev voor Andrey Mostovoy Zenit
80' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Douglas Santos  Zenit
83' Wissel Krasnodar Wissel Nikita Krivtsov voor K. Castaño Krasnodar
87' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
88' Wissel Krasnodar Wissel Aleksandr Ektov voor João Batxi Krasnodar
90' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor Vítor Tormena Krasnodar
99' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor João Batxi Krasnodar
93' Wissel Zenit Wissel Rodrigão voor M. Cassierra Zenit
93' Wissel Zenit Wissel Aleksandr Erokhin voor Vyacheslav Karavaev Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Zenit
Opstellingen Krasnodar - Zenit
De opstellingen van Krasnodar en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Zenit

Krasnodar en Zenit treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 15 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Krasnodar. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 3
Winst Zenit 15
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krasnodar - Zenit Opstelling Krasnodar Opstelling Zenit Live Krasnodar - Zenit Live Krasnodar - Zenit kijken Krasnodar - Zenit kijken Live Krasnodar - Zenit stream Krasnodar - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Zenit Uitslag Krasnodar - Zenit Statistieken Krasnodar - Zenit Russische Premier League 2023/2024 Krasnodar - Zenit wedden Krasnodar - Zenit gokken Krasnodar - Zenit Unibet